Hatlesetnipa

Jeg og kjæresten tok oss en tur på Hatlesetnipa etter jobb på fredag. Det er så deilig når temperaturen er slik at du faktisk kan være på toppen en stund uten å begynne å fryse. I hvert fall når utsikten er som denne her. Vi gikk med ganske bra utsikt også, men sammenlignet med synet som møtte oss når vi kom på toppen var det virkelig ingenting. Her ser du rett ut i havgapet! 

Jeg opererte kneet for en drøy måned siden og det kjennes ut som det fungerer bra foreløpig. Den store testen kommer i ferien når det blir gåing nesten hver dag. Jeg er spent! Jeg har kjøpt en hel eske med isposer som vi kan ha med oss på tur. Tenker det kan være greit både som forebygging og smertelindring. Forhåpentligvis ikke for mye av det siste, men litt smerte må jeg nok regne med. Et kne som mangler fremre korsbånd og har vært gjennom fire operasjoner vil aldri fungere optimalt, det er det bare å innse.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s